Landsdækkende bytteservice
Levering 1-7 hverdage
Returret 30 dage
KUNDESERVICE (10 - 17.30) 46 36 53 73

Huller i ørerne

Vi laver gerne huller i ørerne og har mange års erfaring i at lave dem så skånsomt og smertefrit som muligt.

Vi bruger udelukkende godkendte sterile* instrumenter og smykker fra Inverness.

Alle ørestikker er udført i kirurgisk stål eller titanium for at mindske risikoen for infektion samt allergier senere hen.

Prisen er 300 kr. for 2 huller i ørerne, inkl. et par flotte ørestikker i allergivenligt materiale, som også kan benyttes efter opheling.

Inverness benytter tynde og meget spidse ørestikker som ved håndkraft sættes i øret. Det betyder at det er så skånsomt for øret som muligt, og holder smerten på et minimum. At ørestikkerne er tynde, betyder at de kan benyttes igen og igen, uden at hullet bliver udvidet, som er tilfældet ved flere andre piercing systemer. Hullerne kan sagtens tilpasse sig lidt tykkere ørestikker senere hen, hvorimod det er mere usikkert at hullerne ville trække sig sammen hvis de bliver lavet med en tykkere stik, som bliver siddende længere.

Det betyder også at vi kan forsvare at lave huller i hele ørets ydre kant, inkl. oppe i brusken, uden at der er risiko for at splintre brusken.

I og med at ørestikkerne sættes i med håndkraft foregår det næsten lydløst.

Alle ørestikker er selvfølgelig sterile og vi spritter hænderne af ved udførelse, hvilket er din sikkerhed for renlighed.

Da vi mener at børnene selv skal være klar til at få lavet huller i ørerne, har vi en aldersgrænse på 7 år.

*Alle Inverness ørestikker lever op til, eller overstiger alle U. S. Food and Drug Adminestrations og europæiske direktiver for sterilitet og materialekvalitet.

Plejeråd:

Vi anbefaler at lade ørestikkerne sidde i i 6-12 uger, alt efter hvor godt de heler.

Under hele ophelingen anbefaler vi at man vasker sine nye huller med en steril saltvandsopløsning eller intim/parfumefri sæbe 1 gang dagligt. Sørg for at få skyllet alle sæberester af. Lad ørestikkerne sidde i under rensning.

Undgå at røre ved ørestikkerne i løbet af dagen, og dæk dem ved brug af hårlak og parfume.

Det er ikke nødvendigt at dreje på ørestikkerne under ophelingen.

Vi anbefaler også at man sørger for at have noget i sine huller hele tiden det første år, da det først er der de er 100% gennemhelet.

Inverness - Den allergivenlige løsning

 

”Markedets mest avancerede, skånsomme og sterile ørepiercing system”
Og så er det endda let at anvende

Inverness
Øre-piercingsystem
4 grunde som gør en forskel….!

1. 100% forseglet og beskyttet ørestik

Ørestikkens spyd er det element, der skal gennembore huden.
For at undgå at den bliver forurenet, er det vigtigt, at den er beskyttet under hele piercing processen.
Inverness er det eneste øre-piercingsystem, hvor ørestikken er helt forseglet og beskyttet indtil tidspunktet for piercingen. Ørestikkerne er 100% sterile.

2. Mekanisme med manuelt tryk (næsten lydløs)

Øre-piercing skal være blid, sikker, præcis og så godt som smertefri.
En rapport fra Hygiejne Instituttet Sanarelli på det medicinske fakultet på Universitetet La Sapienza, Italien, viser, at der er hygiejniske fordele i form af mindre infektionsrisiko ved Inverness systemet.

En af fordelene er betjeningen med håndtryk, der helt sikkert er blidere og mere skånsomt mod øret end den gamle traditionelle metode med fjederpistoler, der kan forårsage akutte traumer på huden.

Inverness bruger en blød bevægelse med håndtryk og ikke en automatisk fjederpistol.
Ørestikken bliver trykket i med minimal lyd i forhold til fjederpistoler, som skyder ørestikken i med et højt smæld lige ved øret, som forskrækker især børn.

3. Biokompatible ørestikker og bagmekanismer (Allergivenlig og nikkelsikker)

Inverness ørestikker er fremstillet med materialer som er i overenstemmelse med EU’s Nikkeldirektiv 2004/96/CE med nikkelafgivelsesværdier langt under de fastsatte grænser. Inverness sortimentet er fremstillet af medicinsk kirurgisk stål og ELI titanium.

For at sikre en så godt som smertefri piercing har Inverness valgt at producere meget tynde og spidse ørestikker (0,73mm) i modsætning til de fleste piercing producenter (mellem 0,97 – 1.30mm). Der er ingen problemer efterfølgende med at anvende almindelige øreringe i Inverness hullerne.

Den patenterede bagmekanisme dækker spidsen 100% og stikker derfor ikke, når man ligger på øret. Den sikrer også en luftig afstand til bagsiden af øreflippen for hurtigere heling.

Inverness anvender polycarbonat, der kommercielt kaldes medicinsk plastic, som kan slå rod på huden under sårhelingen.

4. Inverness tilbyder antiseptisk pleje til ørerne.

Inverness Ear-Care. En lokalbedøvende rensevæske som ikke brænder eller svier. Den aktive ingrediens er Benzalkonium Klorid, som ikke giver revner eller udtørrer huden.