Landsdækkende bytteservice
Levering 1-7 hverdage
Returret 30 dage
KUNDESERVICE (10 - 17.30) 46 36 53 73

En dygtig urmager kan forlænge levetiden på dit højtelskede ur

Et ur kan gå i arv i flere generationer, og det vil selvfølgelig betyde, at det fra tid til anden behøver kyndig hjælp fra en autoriseret urmager. Er det tilfældet hos dig? Hos Anytime Roskilde har vi vores helt eget urværksted med kompetente fagfolk, der altid er opdateret på de nyeste teknikker indenfor urmageri.

Vi holder til i Roskilde og hjælper bl.a. kunder herfra og fra omegn, men du kan selvfølgelig sagtens sende dit ur til os andre steder fra. Vi garanterer kyndig og nænsom behandling af dit ur.

 

Vi puster fornyet liv i dit antikke ur, så det kan glæde mange år endnu

Der er meget stor forskel på, hvilken form for reparation af ure vi foretager. Vores urværksted varetager både reparationer af store og små ure, og vi kommer selvfølgelig gerne og henter dit stueur, hvis det har behov for kærlig omsorg.

Vi foretager ofte ur-reparation af antikke ure, og det er derfor vores store speciale. Dit antikke ur kommer i hænderne på en autoriseret urmager, så du kan få det tilbage med fornyet liv.

 

Overlad dit armbåndsur til os

Få repareret dit armbåndsur og få både batteriskift og remskift, mens du venter på vores service. Vi reparerer særligt ure i mærkerne:

  • Rolex
  • Omega
  • Tag Heuer
  • Cartier

 

Hvad skal du betale for en autoriseret urmager?

Vores priser på reparation af ur afhænger af reparationens omfang. Henvend dig gerne til vores urmager og få et uforpligtende tilbud og en god pris. Dit ur fortjener god behandling, og det får det lige her hos os.

 

Kontakt vores urmager i dag - dit ur er i trygge hænder hos os

Det er i høj grad en tillidssag at overlade sit højtelskede ur til fremmede. Derfor sørger vi altid for, at vores kunder føler sig helt trygge ved at overlade deres ure til vores urmager.

Kontakt os på telefon eller e-mail, hvis du ønsker at høre mere om vores service. Du er også velkommen nede i butikken, hvor du kan fortælle os om dine ønsker.