Landsdækkende bytteservice
Levering 1-7 hverdage
Returret 30 dage
KUNDESERVICE (10 - 17.30) 46 36 53 73
Der er 1221 varer.

En smykkebutik, hvor din kurv sjældent forbliver tom

Leder du efter en smykkebutik med et bredt udvalg af smykker? Hos Anytime Roskilde fører vi et bredt sortiment af både funklende og mere neutrale smykker, og derfor kan vi garantere et udvalg, der appellerer til alle.

Vores fysiske butik ligger i Roskilde. Vores kunder kommer derfor primært fra Roskilde og omegn, men vi leverer faktisk guld og sølv til hele Danmark - endda med 30 dages fuld fortrydelsesret.

 

Find dit næste favoritsmykke i vores smykkebutik

Smykker handler om præferencer. Vi vil gerne kunne tilfredsstille alle former for præferencer, og derfor har vi sølv og guld i mange forskellige afskygninger:

Hos os finder du:

 

Vi synes, alle har ret til at pryde sig med de smykker, de ønsker, og derfor er vores udvalg bredt og funklende.

 

Giv en flot smykkegave til en, du holder særligt meget af

Smykker er ikke kun for dig selv. Smykker er også for dem, du elsker. En smykkegave kan være en god måde at signalere omsorg og hengivenhed på, og det giver vi dig muligheden for.

Gå på opdagelse i vores smykkebutik, se vores store sortiment og klik et smykke hjem til en, der fortjener lidt ekstra glimmer på tilværelsen.


I vores smykkebutik har vi smykker i alle prisklasser
Smykker er for alle. I vores smykkebutik kan du finde både dyre og billige smykker, og ofte finder du ret gode tilbud på både sølv og guld.

Udvælg de smykker, der falder bedst i din smag, og beslut dig for, hvor meget du er villig til at bruge på udsmykning. Ofte vil du opdage, at vores priser er helt spiselige, og derfor vil din kurv sjældent være tom, når du forlader vores smykkebutik.

 

Find ud af, om vi har dine drømmesmykker i sortiment

Vi elsker at have besøg af kunder - og vi elsker især, at vores flotte smykker kan glæde andre.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller sortiment, skal du endelig tage kontakt på telefon eller e-mail, så hjælper vi gerne.

 

 

Varer sidevis

Varer sidevis